top of page

❗️4 новини❗️21.03.2023

Новина 1

Ми провели обтяжку-обкатку молодих коней разом з нашими учнями (курсаками). Акцію було проведено у рамках курсу з гірського кінного туризму. Все пройшло чудово! За 2 тижні разом ми пропрацювали 40 коней із 43 запланованих (з якими ми фізично не встигли попрацювати за нестачею часу.) Протягом цього етапу курсу нам вдалося багато чого показати. Ми змогли показати те, що не можемо показати нашим учням на старших конях, а саме: яким має бути відношення до коня з боку людини (поведінка, рухи, погляд). Також наші учні показали нам:

  • як людина реагує в екстримальних ситуаціях та на що потрібно звертати увагу під час підготовки;

  • важливість психологічної підготовки людини від якої залежить швидкість реакції людини на підказку збоку вчителя (провідника), що є надзвичайно важливо для безпеки всіх учасників дійства.

Наші учні (курсаки) багато побачили та спробували на собі. Цими знаннями вони зможуть поділитися з іншими учасниками курсу, які не змогли приїхати на обтяжку-обкатку молодих коней. Також багато побачили і ми, власники табуна, чим ми також поділимося зі всіма учасниками нашого курсу.


В результаті виграли всі:

  • молоді коні, які з цього року вже почнуть брати активну участь в роботі нашого курсу, як молодий досвідчений партнер для нашого досвідченішого учня (курсака).

  • наші учні, які на собі випробовували те, про що ми тільки розказували, оскільки старші коні багато чого нам пробачають.

Ми побачили нашого курсака з іншого боку і зрозуміли яку інформацію потрібно доносити в першу чергу і як краще її донести.



 

Новина 2

Ми провели майже усі заплановані вебінари у сезоні. Хто не встиг взяти участь і не передивився записи вебінарів рано чи пізно зможе передивитися оброблені за темами невеличкі витяги з вебінарів на нашому YouTube каналі. Відео будуть виставлятися у списку відтворення «Співпраця коня і людини». Вже скоро ми рушаємо з кіньми в гори, тому до грудня 2023 року ми не будемо мати можливості проводити вебінари. Але завжди раді відповісти на запитання!





 

Новина 3

Залишився один дуже цікавий вебінар який відбудеться 8.04.2023 (субота) 11:00. Тема: «Про кінний туризм. Як зробити з кінних походів кінні мандри?». Розвіюємо міфи, відповідаючи на запитання. Щоб відповіді були більш повними задавайте запитання заздалегідь. Запитання просимо відправляти до форми з поміткою на початку запитання «Вебінар №4/2023»


Ведучий вебінару Олександр Ігнатенко має багаторічний досвід гірських кінних походів та роботи з набільшим в Україні табуном гуцульських коней з 2001 року.

Як завжди, буде цікаво!

Тривалисть заходу від 1,5 години. А далі, як піде;)


Буде цікаво:

  • всім, хто займається верховою їздою

  • всім, хто хоче взяти участь у наших кінних мандрах, або у будь яких інших кінних походах

  • всім, хто бував та не бував у кінних походах

  • майбутнім учасникам нашого курсу з гірського кінного туризму

  • людям яких цікавить все все все, що стосується коней

  • нашим курсакам

Вебінар БЕЗКОШТОВНИЙ (щоб записатися, потрібно "купити" квиток за 0,00 гривень)

Після основної частини вебінару, Олександр Ігнатенко відповість на найцікавіші запитання, які виникнуть під час вебінару.

За цим посиланням ви можете залишати всі запитання, що стосуються кінного туризму, верхової їзди, коней, табуна коней та усі можливі запитання, які повʼязані із нашою діяльністю.


Запис вебінару буде доступний для усіх зареєстрованих учасників протягом 4 діб (9-10-11-12.04.2023)


При бажанні ви можете підтримати нас на Patreon



 

Новина 4

Вже скоро ми рушаємо з кіньми на літні пасовища в гори, тому до грудня 2023 року вебінари проводити не зможемо, оскільки не впевнені що інтернет потягне проведення вебінару. Але завжди раді відповісти на ваші запитання, які ви можете задавати за допомогою форми


Наступні новини будуть вже з гір! Долучайтеся до вишколів та походів у рамках курсу з гірського кінного туризму у нас в горах або станьте кіннім гостем у таборі!

 

Наш Telegram канал https://t.me/equitoursua

Група до Telegram каналу https://t.me/+rf73QF3RlwZkMmZi



130 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

4 новини 25.04.2022🇺🇦🇨🇿

🔸Новина 1️⃣ Ми розпочали наш новий проєкт над яким думали дуже давно, але все не мали часу на це. Це релаксаційні відео з нашими кіньми та природою, що їх оточує в горах. Вже є перше наше відео. Друг

bottom of page