top of page

❗️4 новини❗️02.05.2024

Оновлено: 8 трав.




🔸Новина 1


Дуже важлива новина! Ми попрацювали зі всіма молодими кіньми! Тож наш табун відтепер робочий (і коні і кобили). Окрім 2 коней, яким ми вирішили дати можливість подумати ще рік.


🔸Новина 2


Завдяки нашим спільним зусиллям ми видали другу книжечку «Я - Табун»!


Влітку будемо пробувати робити розмальовки на основі книжок «Пригоди Мудрика» та «Я- Табун». Працюємо над наступною книжкою «КОНЬституція Орлика»


🔸Новина 3


Ми створили іпотерапевтичні програми для наших діючих військовослужбов та ветеранів російсько-української війни (учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни, зокрема - внаслідок мінно-вибухових травм/ампутацій).


Організували збір на Програму №1 "Реабілітація діючих військовослужбовців та ветеранів за допомогою контакту з табуном коней в горах. Без верхової їзди." На даний момент ми з вами зібрали 57 923 грн, а це 23,2%. Ця сума дозволила нам розпочати набір учасників. Вже заброньовано 17 місць з 40! Ми продовжуємо збір коштів на проведення програми та запрошуємо учасників.


Увага учасників! Якщо ви хочете взяти участь у програмі детально ознайомтеся з Програмою №1 ось за цим посиланням https://www.hutsulkoni.com/ew-p1 після чого заповніть заявку учасника наприкінці сторінки. Чекаємо на Вас! Якщо ви хочете взяти участь організовано бригадою, або реабілітаційним центром є можливість забронювати необхідну кількість місць, а за 1-2-3 тижні до події вислати анкети учасників.


Вже скоро разом із французським брендом Freejump та українським кінним магазином Магнат будемо організовувати аукціон, метою якого є збір коштів на програму.


Для тих, хто хоче допомогти програмі відбутися: номер карти ГО Кінний Світ: 4874242500249902


🔸Новина 4


Сезон переходів на літні пасовища відкрито!


Табун кобил (табун Вулкана) перейшов на свої літні пасовища! Вже скоро на свої літні пасовища в Урочищі Прелуки перейде табун Орлика!


Сезон Вишколів, Похідів, Таборів відкриваємо 24.05!


Отже перший Вишкіл в нас буде 24-30.05.2024. Хочемо нагадати, що якщо ви хочете потрапити до нас вперше вам необхідно пройти онлайн курс. Це займає 15 днів (на 15-й день тест), а також пройти співбесіду з автором курсу. Відповідно останній день запису новачків на Вишкіл 1 це 9 травня.


Похід на Пікуй відбудеться 1-9.08.2024 Перед ним буде 3 вишколи. Повний календар за посиланням https://www.hutsulkoni.com/calendar


До зустрічі!

39 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page