top of page

Зручні та користні речі для кінних походів і не тільки - Сомнамбула

Спальний мішок, рюкзак, сумка, комбінезон, плаття, плаття-слінг, туніка, светер, жилет, кемпінговий костюм, бедуїн, жилет з балаклавою - це все одна річ!


Сомнамбула народилася як одяг для екстремального спорту. Три роки тривало тестування моделей і підбір матеріалів. І весь цей час народжувалися нові й нові варіанти трансформацій.


Сомнамбула – одяг-трансформер для подорожей по всьому світу або походів з рюкзаком, риболовлі або полювання, кемпінгу з сім'єю або екстремального туризму. Поклавши одну річ в рюкзак, ви берете більше 15 варіантів одягу і спорядження.


Для Сомнамбули використовується безшовна технологія пошиття. Спеціальне стабілізовану акрилове полотно без ефекту пам'яті зберігає еластичність і завжди виглядає як новеньке! Легко переться, швидко сохне, ніяких катишків.

Гіпоалергенний трикотаж дуже приємний на дотик.


🧍🏼‍♂️https://youtube.com/playlist?list=PLKvMyluZYMILQ_MahbfDCp1JIv5Xf36YV Чоловічі варіанти+варіанти для походу (спальний мішок, рюкзак, сумка)


🧍🏻‍♀️https://youtube.com/playlist?list=PLKvMyluZYMILQ_MahbfDCp1JIv5Xf36YV Інструкції на жіночі варіанти (пляттячка і різноманітна краса)

Придбати можна ось тут https://skoro.life/odyag-transformer/

62 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page